Od 5. září 2024 je vyhlášena výzva pro obce a NNO (Fiche č. 5): https://www.szif.cz/cs/szp23-vyzvy-mas-brno?ino=0&portalAction=detail&ji=1000358372

Dotace je určena na tyto aktivity:

  1. Kulturní, spolková a společenská zařízení, včetně komunitních center, center vzdělávání a knihoven
  2. Drobná infrastruktura a základní služby (zastávky veřejné dopravy, hřbitovy, dětská hřiště a sportoviště, prostory pro separaci odpadů, komunální technika včetně zázemí)
  3. Školská zařízení (zařízení školního stravování, školní sportoviště/tělocvična a venkovní prostory)

Příjem žádostí běží od 10.9. do 5.10.2024. Alokace na výzvu – 10 mil. Kč, výše max. způsobilých výdajů, ze kterých je stanovena dotace podaného projektu – 1 mil. Kč, výše dotace – 70 %.

Žádosti konzultovat s manažerkou Hanou Tomanovou, písemně emailem na tomanova@slavkovskebojiste.cz nebo na tel. č. 604 318 732.

Školení pro žadatele bude 11.9. 2024 od 15 hodin na hasičské zbrojnici v Hruškách, Hrušky 2. Za účast na školení jsou preferenční body. Pokud se nezúčastní statutární zástupce, tak zástupce s plnou mocí.

Prezentace ze školení:

Podané žádosti budou hodnoceny podle  Preferenčních kritérií a Interních postupů, které si MAS stanovila. Žadatel musí získat minimální počet bodů. Doporučujeme si body před podáním žádosti zkusit spočítat.

Způsobilé výdaje k výzvě jsou uvedeny v pravidlech pro konečného žadatele: Pravidla, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projektu rozvoje venkova v rámci SP SZP na období 2023-2027.

Výdaje jsou způsobilé od podání Žádosti o dotaci na MAS.

Žádosti musí být podané v informačním systému Portál farmáře (Postup pro žadatele pro podávání Žádosti o dotaci a pro MAS) Přístup do Portálu farmáře je umožněn na základě přístupového hesla, které je žadateli vygenerováno po podání žádosti o přístup buď datovou schránkou nebo osobně na pracovištích SZIF, více informací zde: Informace pro žadatele o přístupu do Portálu farmáře a Žádost o přístup do Portálu farmáře.

Další přílohy:

2. výzva MAS Slavkovské bojiště ze Společné zemědělské politiky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *