MAS Slavkovské bojiště ve spolupráci s MAS Brána Vysočiny, z.s., MAS Bobrava, z.s., Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s., MAS Podbrněnsko, spolek vyhlašuje II. výzvu k podávání žádostí o regionální značku pro výrobky BRNĚNSKO originální produkt®.

Certifikace se týká výrobků a nově i ubytovacích / stravovacích služeb a zážitků. Výzva je otevřena bez omezení, žádosti budou vyhodnocovány průběžně při naplnění minimálního počtu 5 žadatelů. Příští zasedání certifikační komise je stanoveno na 26.4.2023, přihlášky prosím zasílejte do 24.4.2023. Pro certifikaci je potřeba vyplnit dle kategorie jednu z níže uvedených žádostí a zaslat mailem nebo písemně na uvedené adresy. Před podáním lze žádost konzultovat na MAS, osobně nebo mailem: vanecek@slavkovskebojiste.cz nebo na tel. 777 864 704.

Značka může být v kategorii výrobku udělena řemeslným výrobkům a uměleckým dílům (např. výrobky ze dřeva, slaměné ozdoby, krajky, šperky, keramika, sklo, papírové obaly, upomínkové předměty, nábytek), potravinám a zemědělským produktům (např. mléko, sýry, maso, vejce, pečivo, obiloviny, ovoce, zelenina, víno, nápoje, med), přírodním produktům (např. lesní plody, léčivé byliny, čaje, extrakty z rostlin pro kosmetické účely, rákos). Dále pak v kategorii zážitků – poskytnutí služby v cestovním ruchu (mimo stravovacích a ubytovacích služeb) nebo tradiční akce. Zážitek je vázán na konkrétní lokalitu, podporuje kulturní a společenské tradice a řemeslné dovednosti. A také v kategorii ubytovacích / stravovacích služeb.

Regionální značka BRNĚNSKO originální produkt® je součástí 30 značek, které po celé republice zviditelňují poctivé produkty a služby či zážitky, které jsou vyráběny a provozovány v návaznosti na dobré tradice, s respektem k přírodě a hrdostí na dané místo či regionDržitelé značky získají možnost prezentace na společném webu, Facebooku a Instagramu, pozvánky na akce v jiných regionech i Praze, nabídku vzdělávání a kontakty na podobně smýšlející producenty a poskytovatele služeb.

Výrobky:
BR kriteria vyrobky 2021
BR zadost vyrobky

Služby:
BR-kriteria-sluzby-2021
BR-zadost-sluzby-2021

Zážitky:
BR-kriteria-zazitky-2021
BR-zadost-zazitky-2021

III. výzva k podávání žádostí o regionální značku BRNĚNSKO originální produkt®

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *