Obdrželi jsme velice hezký vzkaz na námi pořádané kurzy Podnikni to! se kterým se prostě musíme pochlubit! Moc děkujeme!

Dobrý den,

rádi bychom vás informovali o průběhu kurzu Podnikni to, který jsme díky Vám a sdružení MAS Slavkovské bojiště mohli absolvovat.

Mysleli jsme si, že naše podnikání je velmi specifické a že nám tento kurz nemůže nic přinést nebo jen velmi omezeně. Již na první lekci jsme byli mile překvapeni přátelskou atmosférou, výbornou organizací a otevřeností lektora, který nás velmi zaujal. Splnili jsme svědomitě naše první domácí úkoly a těšili se na další lekce.

Na druhém setkání jsme si navzájem představovali svoje projekty a začali se seznamovat s dalšími účastníky kurzu. Zjistili jsme, že kolem nás je spousta úžasných inspirativních osobností, se kterými bychom se nikde jinde nemohli setkat. Všechna další setkání nás překvapovala novými myšlenkami, nápady, energií a nadšením nás účastníků.

K našemu překvapení byla pro nás velká části informací prospěšná a poučná. Zjistili jsme, že strach, obavy a nejistota k podnikání patří a jejich sdílení je velkou pomocí a výhodou. Měli jsme možnost velmi intenzivní a příjemnou formou získat základní vědomosti o pravidlech podnikání, které nám do budoucna určitě ušetří mnohé starosti.

Díky otevřenému, milému a přátelskému kolektivu, který se nám podařilo vytvořit, jsme prožili všechna setkání intenzivně a jen neradi jsme se loučili.

Tuto naši osobní zkušenost vám píšeme jako poděkování za vaši osobní pomoc a možnost kurzu se účastnit a též jako povzbuzení pro vás a vaši organizaci ve vaší budoucí práci. Celý tento projekt nám přijde záslužný a mimořádně užitečný pro tento region. Myslíme si, že máte velkou zásluhu na tom, že v našem regionu vznikají další nové služby a zajímavé projekty.

Děkujeme vám tímto za to, že i díky vám, se náš záměr 1.9. stane realitou. Do vaší další práce vám přejeme hodně pozitivní energie, inspirace a radosti.

manželé Hana a Ivoš
Ohlas na kurzy Podnikni to!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *